За нас

Чистият дом, офис, хотел изискват усилия, постоянство и време, с които съвременният човек не разполага. Оставете на професионалистите грижата за изрядната чистота на вашето пространство. Дългогодишният опит, отлично квалифицираните ни служители и модерните методи на работа са нашите предимства за осигуряване на чиста и здравословна среда за Вас, Вашите служители, клиенти или гости.

About Us

Повече от 10 години на пазара

Почистваща фирма "Мелани" започва своята дейност в областта на професионалното почистване през 2008 година. Днес фирмата разполага с мобилни специалисти в гр. Сливен, разпределени в екипи - дневни и нощни смени, които осигуряват услугите ни 24/7. Успехът ни се дължи на доброто познаване на нуждите на клиентите, на най-новите технологии и препарати в почистването и на коректната ни работа - качествено, в срок, до идеална чистота. Нашата коректност, доброто познаване на пазара, постоянните инвестиции в усъвършенстване на методите ни на работа, гъвкавата ни финансова политика и отлично квалифицирани служители са факторите, които години наред ни поставят сред първите в бранша.

Нашите цели

Основната цел в работата на почистваща фирма “Мелани” е изграждането на стабилни взаимоотношения с клиентите ни, основаващи се на взаимно доверие. Наша главна мисия е предоставянето на високо качество на услугите ни и коректно отношение към клиентите.

Нашата визия

Все повече хора се обръщат към специалисти в почитването, за да спестят време, да си осигурят чист и приветлив дом или офис. Ние от „Мелани” следваме тази тенденция, като непрекъснато развиваме своя екип, модернизираме техниката и създаваме коректни отношения с клиентите.

Защо да изберете нас?

Изберете нас, защото нашето име говори вместо нас. За повече от 10 години успяхме да изградим име в професионалното почистване, обещаващо сигурност и гаранция за качество.

Спокойствие и сигурност

Ние сме напълно обезпечена и застраховани, което означава, че можете да имате спокойствие, когато изберете нас за Ваш партньор за почистване на имота Ви.

Подготвени специалисти

Всеки наш служител преминава през задълбочен скринингов процес и след това е обучен във всеки аспект от нашите услуги за почистване на дома.

Повече свободно време

Услугата за почистване на нашата фирма е ключът към поддържането на вашия красив дом или офис и начин да спечелите повече време за себе си и нещата, които харесвате.